Prospekt er vært for en række arrangementer, foredrag, talks og andet med relation til tænketankens arbejde. Vi er desuden medarrangører af arrangementer og events i forlængelse af tænketankens fokusområder.

Tro, håb og kærlighed – samtale, sang og spisning

Gør kærlighed virkelig blind? Får den dig til at glemme dig selv? Hvad er et menneske uden håb? Og hvad stiller vi egentlig op med troen? Kom til tre tankevækkende arrangementer med sang og spisning. Arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus. Tilmeld dig alle tre samtaler til rabat-pris.

Mandage den 2/10, 6/11 og 4/12 kl. 17.45-21.00 på Godsbanen i Århus.

Læs mere og tilmeld dig

Kærlighed – samtale, sang og spisning

Vi har inviteret en præst og en læge til stævnemøde omkring kærligheden, størst af alt. Samtalen drejer sig særligt om kærlighed, som den viser sig i vores relationer til andre mennesker.

Vi starter aftenen med en fællessang og med fællesspisning i Spiselauget, hvorefter der er nysgerrig samtale mellem centerleder Lone Fjordback og præst Anders Thyrring modereret af Prospekts Søren Peter Hansen. Arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus.

Mandag den 2/10 kl. 17.45-21.00 på Godsbanen i Århus.

Læs mere og tilmeld dig

Håb – samtale, sang og spisning

Håbet er menneskets motor. Kom med til en aften i håbets tegn. Vi har inviteret kulturredaktør ved Kristeligt Dagblad, Michael Bach Henriksen samt forfatter og journalist ved Weekendavisen Amalie Langballe til en samtale om håbet.

Vi starter med fællessang og fællesspisning i Spiselauget. Samtalen modereres af Prospekts direktør Søren Peter Hansen. Arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus.

Mandag den 6/11 kl. 17.45-21.00 på Godsbanen i Århus.

Læs mere og tilmeld dig

Tro – samtale, sang og spisning

Hvordan kan nogle mennesker egentlig holde sig til troen, når det hele går ad helvede til – død og ondskab, krige og borgerkrige, had og hævn, temperatur- og havvandstigninger? Giver tro overhovedet mening i dette morads? Teolog, ph.d. Uffe H. Eriksen taler med tidl. sognepræst Liselotte Horneman Kragh og Prospekts direktør Søren Peter Hansen.

Arrangementet inkluderer fællesspisning i Spiselauget og vi starter naturligvis med fællessang. Arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus.

Mandag den 4/12 kl. 17.45-21.00 på Godsbanen i Århus.

Læs mere og tilmeld dig