Terrorangrebet mod Israel den 7. oktober og den følgende krig mod Hamas i Gaza har vækket de dybeste traumer hos jøder og palæstinensere. Den lange krig i Mellemøsten handler om eksistens og overlevelse, og den udkæmpes også i den vestlige offentlighed, på gaderne og universiteterne.

Martin Krasnik fortæller om den konflikt, der er vævet ind i hans egen historie: Om at føle sig hjemløs som dansk jøde, om sit forhold til både Israel og palæstinenserne, om afmagten og sit håb for fremtiden.

Mød Martin Krasnik, chefredaktør for Weekendavisen, når han denne aften stiller skarpt på Mellemøstens udfordringer og deler sine dybe refleksioner.

Om Martin Krasnik

Martin Krasnik er journalist, forfatter og chefredaktør for Weekendavisen. Han har i sit virke som tv-vært specielt markeret sig med længere konfrontatoriske interviews i DR2’s nyhedsprogram Deadline.

Arrangør: Tænketanken Prospekt i samarbejde med FOF Aarhus.

Tid: 05.11.2024, kl. 19-21
Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C
Pris: 150 kr.

Link til tilmelding gennem FOF

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.