Familien og familiepolitikken er på vej tilbage på den politiske dagsorden efter lang tids fravær. Men det sker på en mørk baggrund.

Samfundsdebatten tegner et billede af pressede familier, der har svært ved at opnå balance mellem familie- og arbejdsliv. Har vi indrettet samfundet på en måde, der spænder ben for almindelige menneskers drøm om både at kunne stifte familie og have en karriere? Og hvad er de historiske forudsætninger og politiske valg, der har ført til dette samfund?

Dette er blandt spørgsmålene, når vi indbyder til en samtale mellem Isabella Arendt, familiepolitisk rådgiver ved Tænketanken Prospekt og Sine Penthin Grumløse, ph.d. i dansk familiepolitik 1960-2010 og docent i forskningsmiljøet Professionelt arbejde med familier, børn og udsathed ved Professionshøjskolen Absalon. 

Arrangementet er støttet af Grundtvigsk Forum.

Tid: 11. november 17-19
Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K, i lokalet “Grundtvig”
Pris: 50,- 

Link til tilmelding

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.