Hvordan skal vi forstå skolens elever, og hvad er skolens ærinde med dem? Hvor går grænsen mellem skolen og dens omverden, og hvordan navigerer vi i denne relation? Hvad er skolens sande eksistensberettigelse?

Mød en af landets skarpeste tænkere, når han denne aften genovervejer skolens eksistens, kvalitet og berettigelse. Foredraget er ikke blot en almindelig diskussion om skolens output, problemer og metoder, men en dybdegående undersøgelse af selve kernen i vores uddannelsessystem.

Hvad er skolens mål og intentioner med vores børns uddannelse og udvikling? Og hvad er skolens formål og ambitioner for deres fremtidige muligheder og færden i verden?

Foredraget er en unik mulighed for alle med interesse i folkeskolen, uanset om du er studerende, underviser, forælder, politisk interesseret eller blot engageret i en af velfærdsstatens vigtigste institutioner.

Til foredraget vil det være muligt at berige sig med et eksemplar af bogen Fra Kant til Steen (2024), som foredraget tager udgangspunkt i.

Om Vincent F. Hendricks
Vincent Hendricks er debattør, dr.phil, ph.d. og professor i formel filosofi ved Københavns Universitet.

Han er desuden leder af Center for Information og Boblestudier samt forfatter til en række bøger, senest Fra Kant til Steen (2024).

Arrangør: Tænketanken Prospekt i samarbejde med FOF Aarhus og Dokk1.

Tid: 23/01/2025 kl. 19.00-21.00
Sted: Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
Pris: 195 kr.

Link til tilmelding gennem FOF.

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.