For nogle år siden, i kølvandet af en skilsmisse, installerede min veninde datingappen Tinder, og under vores spadsereture fortalte hun om sine oplevelser. Fordi hun havde været i fast forhold så længe, var det første gang, hun benyttede en datingapp, og hun var alarmeret. Udvalget af mænd var elendigt, og deres opførsel var tåkrummende. En aften havde hun swipet til venstre, altså afvist, over hundrede mænd i træk. Det lød som prinsessenykker. Jeg havde selv været på Tinder, og så slemt huskede jeg det ikke. Men hun holdt på sit, og til sidst besluttede jeg mig for at undersøge sagen. Jeg installerede appen og lavede en profil, hvor jeg udgav mig for at være en kvinde. Som mit eneste profilbillede benyttede jeg et foto af en bekendt, der boede på et andet kontinent. Hun var ikke en enestående skønhed, men dog pæn, og jeg forventede derfor, at det ville være let for mig at få matches. Ikke desto mindre var jeg uforberedt på den lavine af mænd, jeg havde sat i bevægelse.
Læs Alexander Sokols kronik om sin oplevelse som Tinder-kvinde.

Kronik
Weekendavisen
31/05/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.