Familiepolitikken er tilbage på den politiske dagsorden. Men den kommer med et nyt sæt spilleregler. Mere præcist er banen for debatten snævret ind.
Forhold, der engang var så selvfølgelige som årstidernes skiften og dødens vished, er blevet til kontroversielle påstande eller i det mindste holdninger, der i de rigtige kredse må stemple en som uforbederligt konservativ, reaktionær eller på anden vis mentalt vanfør.

Forleden deltog De Konservatives Rasmus Jarlov i Deadline i debat med De Radikales Samira Nawa.
Hans budskab var enkelt og havde i en ikke så fjern fortid været ukontroversielt, grænsende til det banale og kedsommelige. Ja, han var endda så elskværdig selv at gøre opmærksom på det, da han sagde: »Egentlig bør det være ukontroversielt at sige, at vi burde have som et ideal, at der er mange, der er gift og mange, der får børn, fordi det er godt for mennesket.« Sådan indleder Christian Egander Skov denne kommentar.

Kommentar
Berlingske
06/05/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.