Er Socialdemokratiet et splittet parti? På en måde ikke. Partisoldaterne lyder nærmest som kloner af hinanden, og Mette Frederiksens styring af partiet lader til at være både hård og effektiv. Men så alligevel. For nylig så vi et eksempel på det modsatte.

Jeg tænker her på den ekspertgruppe, som den tidligere socialdemokratiske undervisningsminister, Pernille Rosenkrantz-Theil (PRT), nedsatte i juni 2022, hvis emne var kønspædagogik. Gruppen barslede med sin rapport d. 11. april i år.

Det iøjnefaldende er, at PRTs efterfølger, Mattias Tesfaye, hældte rapporten ned ad brættet i tre ret drastiske aktioner på Folkeskolen.dk, i Berlingske og i B.T., endda i den borgerlige podcast ”Borgerlig tabloid”. Dette skriver Thomas Aastrup Rømer.

Kommentar
Kontrast
23/04/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.