Det er ikke så tit for tiden, at vi får lov til at vågne op til gode nyheder. Så når det sker, er det værd at stoppe op og gøre sig et par notater. Også selvom vi i skrivende stund ikke kan sige, hvordan det hele ender.
Natten til torsdag lykkedes det demokrater og republikanere i USA at blive enige om at foreslå en massiv militær hjælpepakke til Ukraine. Ovenikøbet sammen med lignende – om end mindre – støtte til Israel og Taiwan. I alt over 90 milliarder dollar.

Og det er bedre endnu.
For udsigten til endelig at få støtten gennem Kongressen skyldes, at den republikanske formand for Repræsentanternes Hus, Mike Johnson, har besluttet sig for at træde i karakter og vende ryggen til den stadigt mere isolationistiske republikanske højrefløj. Det var ellers dem, der bragte ham til magten i sin tid, skriver Christian Egander Skov.

Kommentar
Berlingske
22/04/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.