Politik med Prospekt: Børnene betaler regningen for øremærket barsel

I denne udgave af Politik med Prospekt dykker Rasmus Ulstrup og Christian Egander Skov ned i de nye tal fra Danmarks Statistik, der viser, at den øremærkede barsel har haft de konsekvenser som flere advarede imod.

Samlet set holder familierne nu mindre barsel end tidligere, og danske børn, der i forvejen er de mest institutionaliserede i Europa, bliver institutionaliseret endnu mere. De eneste vindere er de danske arbejdsgivere.

Prospekts podcast inviterer en række faste gæster og prominente navne ind til politiske diskussioner og analyser, så du er klædt på til at forstå verden omkring dig. Tænketanken Prospekt er en værdipolitisk tænketank, som arbejder for at styrke bevidstheden om forudsætningerne for det gode liv og det gode samfund.

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.