På overfladen kunne det virke absurd, at en mand sigtet for at have dræbt sin kone, blev mødt af klapsalver ved hendes bisættelse. Men sådan foregik det, da en 81-årig drabssigtet mand i januar mødte op ved den kirke, hvorfra hans kone blev bisat. 16 dage forinden havde han givet hustruen gennem 53 år en dødelig dosis metadon, hvorefter han mislykkedes med at tage sit eget liv. På overfladen kunne det virke absurd, at en mand sigtet for at have dræbt sin kone, blev mødt af klapsalver ved hendes bisættelse. Men sådan foregik det, da en 81-årig drabssigtet mand i januar mødte op ved den kirke, hvorfra hans kone blev bisat. 16 dage forinden havde han givet hustruen gennem 53 år en dødelig dosis metadon, hvorefter han mislykkedes med at tage sit eget liv.
Morten Bangsgaard kommenterer på dette i Kristeligt Dagblad.

Kristeligt Dagblad
Artikel i avis
12/04/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.