Oven på sådan en mirakuløs påskeuge med alt, hvad den bygger op af opstandelse, tør jeg næsten ikke skrive det. Men nu gør jeg det altså alligevel: SVM-regeringen er færdig. Kaput.

Muligvis præmaturt indsvøbt i ligklædet. Muligvis også korsfæstet for vores synders skyld – hvad ved jeg – men i hvert fald halvvejs trukket i gummirøjser og Barbour-jakke på vej mod de evige jagtmarker. Eller hvor politiske projekter, nu drager hen, når en eller anden venlig sjæl slukker for jernlungen og steder det vildfarne håb til hvile.

Hvorfor nu denne dødsmesse? Regeringen sidder jo dog endnu, og det er trods alt almindelig høflighed ikke at dynge jord på kadaveret, hvis det stadig trækker vejret. Og det gør den jo trods alt, skriver konsulent Christian Egander Skov.

Kommentar
Berlingske
01/04/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.