De Konservative har fået ny politisk leder. Det blev til ingens overraskelse erhvervskvinden Mona Juul. 21. april vil hun blive kåret som formand på et landsråd. Selvom hun er ukendt i offentligheden, kan hun meget vel være den helt rigtige formand for det pressede parti. Hun kan brænde igennem, hun kan tale med mennesker, og hun fylder et rum, når hun taler i det. De Konservative er allerede i færd med at overvurdere hende som en ny Erna Solberg. Det er dumt . Men undervurder hende ikke. Alt ved hende udstråler dygtighed og vilje. Hendes opgave er stor – og den er bunden: De Konservative skal være både større, stærkere og mere relevante.
Sådan skriver Christian Egander Skov i denne kommentar i Berlingske.

Kommentar
Berlingske
19/03/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.