Som så mange andre forældre har jeg i denne tid en datter, der har mange sygedage. Det er sæson for snottede næser, hoste og feber. Man skulle tro, at vi i tiden efter corona havde lært noget om smittespredning, men jeg kan ikke desto mindre konstatere, at vi i højsæsonen for sygdom stadig har vores allermindste borgere samlet i store grupper af børn hver dag. Vel at mærke børn, som flittigt låner sutter af hinanden.

Af selvsamme årsag er vi mange forældre, som har ondt i maven over, at vores børn er syge, mens vi bliver nødt til at tage på arbejde. Jeg løftede debatten på sociale medier og mødte nogle meget overraskende reaktioner: »Du kan bare arbejde hjemme…«, »Du har selv valgt at få børn…« og den værste: »I forældre vælger også arbejdet over børnene…«. Av, skriver Isabella Arendt.

Kommentar
Berlingske
21/01/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.