Tænketanken Prospekt fortsætter med at udbygge sin medarbejderstab. Nu med en ny projektkonsulent inden for klima og bæredygtighed.

Tinna Stengaard, der er cand.mag. i filosofi og litteraturhistorie, er i det kommende år tilknyttet som projektkonsulent i Tænketanken Prospekt inden for ’Programmet for etik og værdibaseret udvikling’.

Tinna Stengaard arbejder ellers som selvstændig konsulent med strategisk forretningsudvikling på et værdibaseret fundament. Derudover er hendes arbejdsområder kommunikation, konceptudvikling, rådgivning, workshops og udviklingsforløb med fokus på kerneværdier som styringsredskab til at udvikle bæredygtige forretninger – menneskeligt, miljømæssigt og økonomisk.

Og det er netop i den sammenhæng, at Tinna Stengaard sammen med Søren Peter Hansen i det kommende år vil forsøge at opridse nogle af de væsentligste elementer i en bæredygtigheds-etik, en grøn etik, via en folkelig samtale.

Pressemeddelelse
Ritzau
15/01/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.