Tænketanken Prospekt kan annoncere, at Isabella Arendt bliver tilknyttet som familiepolitisk rådgiver fra januar 2024.

Isabella Arendt er et kendt navn i dansk politik, hvor hun i mange år har arbejdet indgående med familiepolitiske spørgsmål som politiker, og som en markant familiepolitisk stemme i den offentlige debat.

Isabella Arendt skal bruge sin store viden og erfaring på området til at rådgive Prospekt, som i 2024 vil have familiepolitikken som et særligt fokusområde.

Her vil fokus for Prospekt særligt være, hvordan man kan imødegå udfordringerne for de danske familier, der oplever et pres i dagligdagen, og hvis fleksibilitet bliver undermineret fra politisk side med blandt andet en barselslov, der fjerner selvbestemmelsen for familierne.

Pressemeddelelse
Ritzau
09/01/2024
Link

Vær på forkant med Danmarks nye værdipolitiske tænketank.